Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- کافه‌بازار بعد از حدود ۱۰ سال فعالیت یعنی از سال ۸۹ تا سال ۹۸، بیش از ۴۳ میلیون کاربر دارد. در این‌مدت تعداد اپلیکیشن‌ها و بازی‌های عرضه شده هم رشد چشمگیری داشته، به شکلی که تا پایان سال ۹۸ حدود ۱۲۷ میلیون نرم‌افزار و بازی در دسترس کاربران کافه‌بازار قرار گرفته است، اما در مقایسه با برنامه‌ها، بازی‌ها میانگین نصب بیشتر و درآمد بالاتری به ازای هر تراکنش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموع ۴۰ هزار برنامه و بازی فروشی موجود روی کافه‌بازار، ۸۱ درصد آن‌ها برنامه و ۱۹ درصد بازی هستند با این حال در انتهای سال ۹۸، میانگین نصب فعال بازی‌ها، ۴۳۰۰ نصب فعال و برای برنامه‌ها ۲۸۰۰ نصب فعال است. از طرفی میانگین مبلغ ریالی هر تراکنش در بازی‌ها ۱.۸۸ برابر میانگین تراکنش در سایر برنامه‌ها است. طبق این آمار یک سوم از درآمد توسعه‌دهندگان در سال ۹۸ به توسعه‌هندگان بازی‌ها اختصاص دارد و سهم بازی‌ها یک پنجم از کل تراکنش‌ها است. در سال ۹۸، با وجود کاهش تعداد فروشندگان، تعداد خریداران بازی افزایش پیدا کرده است و به‌طور متوسط برای هر بازی موجود روی کافه‌بازار ۱۲۵ خریدار و برای هر برنامه ۹۳ خریدار وجود داشته است. از طرفی میانگین تکرار خرید هر خریدار در بازی‌ها به نسبت سال ۹۷ هم افزایش پیدا کرده است.

تحلیل رفتار خریداران بازی روی کافه بازار
آخرین اطلاعاتی که از صنعت ساخت بازی‌های ایرانی موبایل به‌دست آمده، نشان می‌دهد در پایان سال گذشته ۱۸ هزار بازی فعال روی کافه‌بازار وجود داشته است که در کل ۶۷۰ میلیون مرتبه دانلود یا بروزرسانی برای آن‌ها انجام شده است. تعداد کاربرانی که به‌طور مداوم از کافه‌بازار برای موبایل خود بازی می‌خرند ۸۳ میلیون بوده است. این افراد همچنین حاضر هستند امکانات و محتوا‌های پولی موجود در بازی‌ها را خریدار کنند به شکلی که تا پایان سال ۹۸، حدود شش میلیون خرید این دسته محتوا‌ها انجام گرفته است.

تحلیل شانس بازی‌ها برای فروش بیشتر
رقابت برای ساخت و فروش بازی بین هفت هزار و ۷۰۰ توسعه‌دهنده انجام می‌شود و طبیعی است که همه آن‌ها به یک اندازه خوش‌شانس نباشند اما همگی تلاش می‌کنند از مجموع ۶۹ میلیارد تومان درآمد خالص فروش بازی‌های موبایل سهم بیشتری برای خود بردارند. برای رسیدن به این هدف غیر از شانس و البته ذوق و سلیقه توجه به یک سری نکات ضروری به‌نظر می‌رسد. مثلا باید بدانید به‌طور کلی بازی‌ها بخش مهمی از درآمدشان را در همان ماه‌های ابتدای عمر خود به دست می‌آورند. وقتی داغ و تازه از تنور بیرون می‌آیند. هر چقدر از زمان عرضه می‌گذرد به‌طور طبیعی رشد درآمد آن‌ها کاهش پیدا کرده و بالاخره متوقف می‌شود.
ساخت، عرضه و فروش بازی در کافه بازار یک سرمایه‌گذاری زودبازده به‌حساب می‌آید؛ به این ترتیب که وقتی بازی عرضه می‌شود، به طور میانگین در همان شش ماه اول کار حدود ۵۳درصد از کل درآمد خود را به‌دست می‌آورد. بازی‌های معمایی و امتیازی سریع‌تر از بقیه بازی‌ها به بالاترین میزان رشد درآمد خود می‌رسند و بعد از آن آرام آرام به‌دست فراموشی سپرده می‌شوند در حالی که بازی‌های تولید شده در دسته خانوادگی و اکشن معمولا دارای طول عمر بیشتری هستند. به‌طور کلی می‌توان گفت ۸۰درصد بازی‌ها تا چهار سال پس از انتشار همچنان مشتری دارند و سازنده می‌تواند از آن‌ها درآمد کسب کند، اما اگر بخواهیم این موضوع را در بازه شش ماهه بررسی کنیم باید گوییم کمترین میزان رشد درآمد به دسته بازی‌های ماجرایی تعلق دارد و بیشترین شانس کسب درآمد در همان شش ماه اول عرضع به بازی‌های حوزه کلمات و دانستنی‌ها تعلق دارد.
۲۰ ماه پس از انتشار بازی روی کافه بازار، همچنان می‌توان به کسب درآمد از آن‌ها امیدوار بود. اطلاعات کافه‌بازار نشان می‌دهد نیمی از درآمد تولیدکنندگان در چنین بازه زمانی به‌دست آمده است. همچنین باید به‌این نکته اشاره کرد که نیمی از بازی‌های ایرانی تا سال دوم انتشار خود همچنان مشتری دارند.
همزمان با انتشار ویروس کرونا و خانه‌نشینی اجباری مردم، شاهد رشد خرید بازی‌های موبایلی در کافه‌بازار هستیم. آمار‌ها نشان می‌دهد از آذرماه سال گذشته تا پایان سال، با رشد ناگهانی خرید بازی‌های موبایل در طول سال روبرو بوده‌ایم اگرچه میزان رشد بازی‌هایی با موضوع استراتژی، خانوادگی، تفننی و اکشن کمتر بوده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کافه بازار اپلیکیشن موبایل بازی موبایل روی کافه بازار پایان سال بازی ها سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمامی که کافه کتاب شد

حسینی مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند گفت: به کتابخوانی علاقه زیادی دارم و از هر فرصتی برای خواندن کتاب جدید استفاده می‌کنم و این علاقه سبب شد تا در تابستان ۱۴۰۰ ایده ایجاد کافه کتاب در ذهنم کلید بخورد.

او افزود: پس از تحقیقات متعدد، در مرکز بیرجند شناسی به یک ساختمان قدیمی رسیدم که در گذشته به عنوان حمام استفاده می‌شد و آن را مکانی مناسب برای این کار دیدم.

حسینی اظهار کرد: پس از رایزنی و دریافت مجوز‌های لازم، اقدام به تهیه کتاب‌هایی در حوزه‌های روان‌شناسی و انگیزشی کردم.

بیشتر بخوانید

راه اندازی دومین پاتوق کتاب بزرگ کشور در بیرجند

مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند هدف از ایجاد این کافه کتاب را افزایش آگاهی جامعه و بالا بردن فرهنگ کتابخوانی در شهرستان بیرجند عنوان کرد.

او با بیان اینکه اکنون بیش از هزار جلد کتاب در این مجموعه داریم، تصریح کرد: کافه کتاب پذیرای همه محدوده‌های سنی از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و میانسالان است تا علاقه‌مندان به کتاب بتوانند از محیط آرام و باصفای این مجموعه برای مطالعه استفاده کنند.

برنامه و ساعت کاری کافه کتاب در مجاورت ارگ بهارستان و در بافت تاریخی شهر بیرجند در مرکز بیرجند شناسی، صبح‌ها از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و بعداز ظهر‌ها ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای کمتر دیده شده ؛ از دست ندهید (+عکس)
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای که نباید از دست بدهید
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • گل‌گهر- شمس آذر؛ دوئل همسایه‌ها در سیرجان