Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@20:23:32 GMT

۹۸ سال آرمانی کافه بازار

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۶۸۰۳

۹۸ سال آرمانی کافه بازار

کافه بازار و ۴۰ میلیون نصب فعال از جمعیت ۸۰ میلیون نفری ایران

کافه بازار در گذر ۹ ساله از آغاز فعالیت خود تا کنون توانسته خدماتی مطلوب از « صنعت برنامه های موبایل » در بستر توزیعی مطلوب و متناسب با سلایق و نیازهای مردم ارائه کند و با استناد به بیش از ۴۳ میلیون کاربر ثبت نامی، ۶۷ هزار توسعه دهنده ،‌ ۱۲ میلیون خریدار و بیش از ۹۰ میلیون تراکنش موفق و درآمدزایی افزون بر ۴۷۷ میلیارد تومان درآمد توسعه دهندگان همچنان با گردنی برافراشته مترصد خلق فرصتهای بیشتر برای توزیع برنامه ها در حوزه های مختلف با توجه به گستره وسیع خدمات موبایلی در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رکورد زنی ۴۱ میلیون نصب فعال  در سال گذشته

کاربران بازار با ۴۱ میلیون نصب فعال ، دانلود یا به روزرسانی حدود ۸۵/۱ میلیارد بار برنامه و بازی ، ۷/۳ میلیون خرید محصولات دیجیتال و ثبت بیش از ۲۴ میلیون تراکنش موفق و تخصیص  ۱۸۹ میلیارد تومان درآمد خالص به توسعه دهندگان خود توانست رکورد انحصاری را با حدود ۸۴ درصد رشد از خود برجای گذارد.

 

تلگرام طلایی و تلگرام  بیشترین جستجو در بازار!

بر اساس این گزارش همچنین کاربران بازار، به طور میانگین هر ماه ۵/۱۲ میلیون کلمه متفاوت را جستجو می کنند در این میان اینستاگرام، بازی، واتساپ، تلگرام طلایی، تلگرام بدون فیلتر بیشترین سهم را نسبت به دیگر موارد دارا هست.

اما آنچه که جای بررسی بیشتری دارد،  این است که جمعیت عظیم کاربران،  «بازار» را بعنوان مرجع اصلی تمام جستجوهای خود می دانند و در جستجوهای خود، بر اساس آمار ارائه شده به جستجوی برنامه های  تلگرام‌، تلگرام طلایی و تلگرام بدون فیلتر در اردیبهشت ماه سال گذشته کرده و با ۶/۸ درصد بیشترین سهم را در جستجو دارا بوده است، در حالی که مدتهاست که این برنامه از مجموعه برنامه های «‌بازار » حذف شده است .

 

۱۸۹ میلیارد تومان درآمد خالص توسعه دهنده‌ها در سال ۹۸

درآمد توسعه دهنده ها در بستر «بازار »  در مقایسه با سال ۹۷ از ۸۳ درصد رشد برخوردار بوده است و به بیش از ۱۸۹ میلیارد تومان رسیده که توسط ۴۰ هزار برنامه فروشنده ی فعال به دست آمده است.

 

بیشترین درآمد به ازای هر تراکنش سهم بازی ها در «بازار » شد

بازی ها در مقایسه با سایر برنامه های فروشنده ، بیشترین نصب و میانگین و درآمد را در هر تراکنش داشته است . به نحوی که با یک پنجم تراکنش ،‌یک سوم درآمدها را به خود اختصاص داده است.

 

آذرماه ۱۳۹۸ بیشترین رشد درآمد بازی ها و سیر نزولی آن در فصل زمستان

درآمد توسعه دهندگان و تعداد تراکنش های موفق در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ افزایش یافته است و برنامه ها با ۷۳ درصد افزایش به ۱۸ میلیون تراکنش و بازی ها با ۲۰ درصد افزایش به ۶ میلیون تراکنش رسیده اند.  و درآمد آنها نیز با ۴۷ درصد افزایش نسبت به سال ۹۷ به عدد ۶۹ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده است.

 

تهران با فاصله ای بسیار ، در صدر جایگاه توزیع درآمد برنامه‌ها در سطح کشور

استان تهران در سه گروه ؛ توسعه دهنده‌ها، برنامه های فعال، درآمد برنامه ها در صدر استانهای دیگر کشور قرار دارد و بیش از ۸۷ درصد درآمد سال ۹۸ را به خود اختصاص داده است.

 

 

«آموزش» در رده نخست به روزرسانی برنامه ها از مجموع ۲/۱ میلیارد بار دانلود و به روز رسانی

بنا به آمار « بازار» ، برنامه های آموزشی با ۲۳ درصد، مذهبی با ۱۱ درصد و کتابها و منابع با ۱۰ درصد بیشترین تعداد دانلود و به روزرسانی برنامه ها را از مجموع ۲/۱ میلیارد بار رقم کلی در این حوزه به خود اختصاص دادند.

برنامه هایی با دسته رفت و آمد، آب و هوا، خبررسانی ، ویدئو و رسانه با ۱درصد کمترین سهم در این طبقه بندی را داشته اند.

همچنین ابزارها،‌پیام رسان ها و برنامه های کاربردی و شبکه های اجتماعی و آموزش بیشترین تعداد دانلود و به روز رسانی در سال ۹۸ را داشته اند. و در مجموع برخی از دسته های مذکور در شش ماهه دوم سال با افزایش نسبی مواجه بوده است.

 

ثبت میزان رضایت کاربران از برنامه ها

کاربران کافه بازار در سال گذشته ۴۹ ملیون بار اقدام به ثبت امتیاز برای برنامه ها در سال گذشته کردند.

در این میان دسته های ورزشی ،‌مذهبی و امور مالی بیشترین امتیاز ۵ را در بین تمام امتیازات ثبت شده دارا بوده اند.

البته این آمار در بقیه حوزه‌ها چون ورزش، دارو و درمان ،‌عکاسی و ... نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار بوده است و به پایین تر از  رقم ۴ نرسیده است.

 

«شبکه های اجتماعی» بیشترین اشتراک خریدار

این گزارش می افزاید ، در اغلب دسته ها،‌ خریداران خریدهای خود را تنها از یک رقیب انجام می دهند.

در سال ۹۸ بعد از دسته شبکه های اجتماعی،‌ برنامه های دسته مذهبی و آموزش بیشترین اشتراک خریداران را از بین فروشندگان به خود اختصاص دادند . رفت و آمدها و خبر و نشریات نیز کمترین اشتراک را داشته اند.

 

کدام توسعه دهندگان تمایلی به انتشار برنامه رایگان ندارند!

امکان متفاوت ارائه محصولات دیجیتال، خدمات رایگان یا غیر از آن ،‌ پرداختهای آنلاین خرده و عمده فروشی ، تمایل یا عدم تمایل به ارائه برنامه های رایگان و ... از جمله شاخص هایی است که سهم برنامه های فروشنده از کل برنامه های هر دسته را متفاوت ساخته است.

در بین دسته برنامه های موجود در بازار ،‌دسته های امور مالی، آموزش، دارو و درمان ، توسعه دهندگان تمایلی به انتشار برنامه های رایگان نداشته اند.

 در حالی که تاکسی های آنلاین یا خرده فروشی های،  و برنامه هایی که از تبلیغات درآمد دارند ، تمایل بیشتری به ارائه برنامه های رایگان دارند. آشپزی، رستوران، خبرها و نشریات نیز جزو گروه های رایگان برنامه محسوب می شودند.

اما این گزارش همچنین می افزاید؛ در انتهای سال ۹۸ دسته های کاربردی ، ابزارها و پیام رسان‌ها به ترتیب بیشترین تعداد نصب را در برنامه های امور مالی، ‌موسیقی و صدا و شبکه های اجتماعی دارا بوده اند ،‌ و خبر و نشریات ، عکاسی و سبک زندگی با روندکاهشی مواجه بوده است.

 

بیشترین  تراکنش موفق متعلق به کدام برنامه است؟

نصب برنامه با تراکنش موفق سال ۹۸ نیز همچون سال ۹۷ به شبکه های اجتماعی ، ویدئو و رسانه اختصاص یافته است.

اما بیشترین رشد تراکنش مربوط به دسته های خرید ،‌ورزشی و وررزش و تغذیه است . پیام رسان ها و کسب و کارها و سیر و سفر با کمترین تراکنش در سال گذشته بروبرو بوده اند.

 

۳۲ هزار برنامه فعال فروشنده در سال ۹۸

از مجموع ۳۲ هزار برنامه فعال در گذر عمر ۸ ساله بازار ، بیش از ۸۴ هزار برنامه در بازار فروش داشته اند که ۳۲ هزار برنامه آن در سال ۹۸ نیز فعال بوده اند.

لازم به ذکر است از آمار مذکور ۱۵ هزار فروشنده فعال در سال ۹۷ در سال ۹۸ هیچ فروشی نداشته اند و به عنوان غیرفعال محسوب می شوند.

این در حالی است که ۲۶۰۰ فروشنده سال گذشته جزو فروشندگانی هستند که با یکسال وقفه مجدداَ به جمع فروشندگان فعال پیوستند و از رشد قابل توجهی نیز برخوردار بوده اند.

خریداران برنامه

در بخش خریداران برنامه ها، بیش از ۷۵/۱ میلیون خریدار جدید در سال ۹۸ ، محصولات دیجیتالی را از برنامه های فروشنده خریداری کردند.

 

برنامه های رمز دوم پویا پرنصب ترین های سال ۹۸

همزمان با اجرای طرح رمز پویا یا رمز دوم و اجباری شدن آن توسط بانک مرکزی، در بین برنامه های توسعه دهنده ایرانی در سال گذشته برنامه های جدید رمز دوم پویا بیشترین نصب فعال را با این شاخص که طی سال گذشته ، ارائه و نصب شده به خود اختصاص دادند.

اما برنامه دیوار عنوان پرنصب ترین برنامه از ابتدا تا انتهای سال گذشته و برنامه صاپ عنوان بیشترین رشد برنامه های مذکور را به خود اختصاص دادند.

 

بازی های تفننی صدرنشین دانلود و به روزرسانی بازهای ها در سال ۹۸

بازی های تفننی ، اکشن و معمایی بیشتری دانلود و به روز رسانی از بین ۱۲ دسته بازی را متعلق به خود کردند.

بر اساس این گزارش، از  بین ۱۸ هزار بازی فعال در سال گذشته ، این سه دسته مذکور بیشترین  و بازیهای شبیه سازی کمترین اقبال  بین کاربران را داشتند.

اما از بین ۳۰ میلیون بار ثبت بازی ها در سال گذشته،  بازی های؛ کلمات و دانستنی ها،‌ امتیازی و استراتژی بیشترین ثبت ۵ امتیازی را داشته اند که البته بقیه بازیهای نیز امتیازی کمتر از ۴ نداشتند.

 

اقبال بازیهای رایگان در بین مخاطبان

 این گزارش می افزاید؛  بازیهای رایگان سهم بزرگی از کل بازی های بازار دارند . این بازیها در دسته های امتیازی، معمایی و تفننی بیشترین سهم و در دسته های کلمات و دانستنی ها ،‌خانوادگی و ماجرایی بیشترین سهم را دارند.

 

فروشنده ها و خریدارهای بازی در سال ۹۸

سال ۹۸ سال خوبی برای فروش بازی برای بازار بوده است . به نحوی که از مجموع ۲۰ هزار فروش بازی بازار از ابتدا تا سال گذشته ، حدود ۸ هزار عدد آن در سال ۹۸ فعال و فروش داشته است.

این در حالی است که نرخ ریزش این گروه در سال گذشته در مقایسه با ۵ سال گذشته افزایش داشته است.

 

خریدارهای بازی در سال ۹۸ : در طول عمر بازار تا انتهای سال گذشته ، بیش از ۹۶/۳ میلیون خریدار از بازیها خرید کرده اند که ۹۶۳ هزار نفر از آنها در سال ۹۸ هم فعال بوده اند.

نرخ ریزش این گروه نیز تقریباَ برابر با ریز در سال های ۹۷ و ۹۶ بوده است.

برترین بازیها ایران در سال

پرنصب ترین بازی در انتهای سال گذشته آمیرزا با ۲ میلیون بار نصب فعال، کلاچ با ۵۰۰ هزار نصب فعال طی سال ۹۸  و گلمراد با ۳۱۰۷ درصد را برعهده داشته است.

 

بیشترین رشد در تراکنش / ۷ میلیون کاربر جدید تنها در روزهای پایانی سال

بر اساس این گزارش ، با ثبت نام بیش از ۷ میلیون کاربر جدید در روزهای پایانی سال گذشته ، تعداد کل کاربران ثبت نامی بازار به بیش از ۴۳ میلیون نفر رسید و به این ترتیب تعداد تراکنش های موفق آن به ۵۰ درصد افزایش یافت و از ۸۹/۲۴ میلیون تراکنش در سال ۹۸ توسط ۷/۳ میلیون خریدار  از بیشترین رشد طی ۸ سال گذشته برخوردار بوده است .

 توسعه دهندگان نیز، با وجود روند نزولی درآمد تا سال ۹۷،  به یکبار سیر صعودی در پیش گرفته و در سال ۹۸ با ۲۳ درصد رشد به ۴۰ هزار برنامه ی فروشنده فعال رسیدند و از رشد مطلوبی در این بخش برخوردار بودند.

 

بازی ها، بیشترین سهم در برنامه های بازار

این گزارش همچنین حاکی است؛ در مقایسه با سایر برنامه های فروشنده، بازیهای فروشنده میانگین نصب بیشتر و درآمد بالاتری  به ازای هر تراکنش داشته اند.

به گونه ای که بازار در پایان سال گذشته در این حوزه،  ۴۳۰۰ نصب فعال و برای برنامه های فروشنده ۲۸۰۰ /نصب فعال داشته  است و میانگین مبلغ ریالی هر تراکنش نیز در بازی ها ۸۸/۱ برابر میانگین تراکنش ها در سایر برنامه ها بوده است.

این در حالی است که در برابر افزایش خریداران ،‌تعداد فروشنده های محصولات دیجیتال کاهش یافت و بر اساس آمار ارائه شده، از مجموع کل فروشنده های فعال در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ با کاهش ۲۵ درصدی در بازی ها و ۲۲ درصدی در برنامه ها مواجه بوده است .

البته فراز و فرود در این حوزه تا پایان سال گذشته وجود داشته است تا حدی که در روزهای پایانی سال کمترین تعداد فروشنده فعال قابل مشاهده بوده است .

فراز و فرودهای رشد بازار همچنین در بخش درآمد بازی ها و برنامه ها در آذرماه سال ۹۸ با بیشترین رقم مواجه بوده است در سه ماه پایانی سال بیشترین کاهش را داشته است .

 

سخن آخر  /  سال آرمانی کافه بازار

سال ۹۸ سالی آرمانی برای کافه بازار بوده است که البته با نوسانات بسیاری نیز همراه بوده است . فعال شدن سپر امنیتی بازار و هشدار حذف برنامه های مخرب، فعالسازی قفل کودک برای امنیت خاطر والدین، گام  برداشتن در حوزه محتوای ویدئویی و آمادگی بر بزرگترین رویداد ویدئویی (کلاسیکو) و همکاری عادل فردوسی پور با بازار برای این برنامه ویدئویی، راه اندازی دفتر مشهد، حضور در مسئولیتهای اجتماعی، فاند پونه، حضور بحران کرونا و ... ازجمله اتفاقاتی که بود که «بازار » با آن مواجه بود.

اما آنچه که از اهمیت بیشتری برخوردار است ، شیوع کرونا و ایجاد تهدیدی که «بازار» آن را تبدیل به فرصتی در بستر اینترنت و کافه بازار ساخته و در صدد است تا با بهره گیری از پتانسیل های موجود بهترین شرایط توزیع برنامه ها در حوزه های مختلف را ایجاد سازد.

برای اطلاع از گزارش کامل سال ۹۸ کافه بازار از «اینجا» دانلود کنید

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا سینا کمالخانی سهام عدالت صندوق ETF دعای روز دهم رمضان کافه بازار کرونا برنامه اندروید ویروس کرونا سینا کمالخانی سهام عدالت صندوق ETF دعای روز دهم رمضان خود اختصاص دادند میلیارد تومان شبکه های اجتماعی مواجه بوده میلیون خریدار میلیون تراکنش توسعه دهندگان برخوردار بوده سال گذشته برنامه ها داشته اند بیشترین رشد درصد افزایش بیشترین سهم توسعه دهنده هزار برنامه تراکنش موفق برنامه ها پایانی سال کافه بازار انتهای سال سال ۹۸ بوده اند نصب فعال بر اساس دسته ها بازی ها سال ۹۷ ۹۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خاکی، سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج ایران با اشاره به بلاتکلیفی فعالان بازار دومین کالای اساسی ایران و تاکید بر اهمیت تعیین تکلیف بازار برنج گفت: وضعیت نابسامان این روزهای تخصیص ارز و بازار برنج خصوصاً برای واردکنندگان چالش برانگیز شده و تداوم این شرایط در صورت عدم اتخاذ تدابیر عاجل از سوی دست‌اندرکاران، می‌تواند باعث اختلال در روند تأمین برنج و چه بسا تکرار اتفاقات بازار برنج در سال ۱۴۰۰ شود.

وی اضافه کرد: چالش بزرگی که هم اکنون با آن مواجهیم، تخصیص نیافتن ارز محموله‌های برنجی است که از شهریور سال گذشته به کشور وارد شده و بر اساس نرخ ارز ۲۸,۵۰۰ تومان به فروش رسیده، اما همچنان در انتظار تأیید وزارت جهاد کشاورزی و ارجاع به بانک مرکزی برای فرآیند تخصیص و تأمین ارز است. نگرانی اصلی ما، حساب تسویه نشده ۱۱ ماهه واردکنندگان برنج با طرف خارجی و تنزل شدید اعتبار تجاری است که فروش آتی و استمرار تأمین را به مخاطره انداخته است. هم اکنون واردکنندگان برنج در حال پرداخت هزینه‌های گزافی از بابت دیرکرد و جریمه‌های مختلف هستند و بیم آن وجود دارد که تامین‌کنندگان کشورهای مبدا به ایران بار جدید نفروشند.

سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت ارز و بازار برنج انتظار عجیب و غیرمنطقی نیست، افزود: در نیمه اردیبهشت هستیم و متأسفانه پایه ارزی برای واردات برنج در سال ۱۴۰۳ هنوز رسماً مشخص نشده و هر روز شایعات و گمانه‌های جدید و متناقض به گوش می‌رسد. گو آنکه هیأت دولت چند روز قبل فهرست اقلام مشمول ارز ترجیحی را منتشر کرد که در کمال تعجب، برنج در آن جایی نداشت؛ اما بلافاصله مسؤولان دست‌اندرکار به صورت غیررسمی خبر از صدور اصلاحیه‌ای جدید دادند با این مضمون که برنج به این فهرست بازخواهد گشت. با این حال، همچنان این موضوع رسماً اعلام نشده و در وضعیت بلاتکلیفی کامل قرار داریم.

خاکی همچنین به کاهش چشمگیر سهمیه‌های ماهانه ثبت سفارش در سال جاری نسبت به سال گذشته به عنوان دغدغه دیگر اشاره کرد و گفت: ماحصل سهمیه‌های تخصیصی برای ثبت سفارش در سال قبل، ترخیص حدود ۹۰۰ هزار تن برنج توسط فعالان بخش خصوصی بود که با کاهش حدود ۴۰ درصد نسبت به سال قبل همراه بود. از این رو، حتی اگر تمامی ثبت سفارش‌های جدید انجام شده تأیید و مورد تخصیص و تأمین به موقع ارز قرار بگیرند، باز هم ریزش در میزان واردات خواهیم داشت و کسری بازار از این محل نیز متأثر خواهد شد.

وی اضافه کرد: گلایه دیگر این است که با وجود صدور دستورالعمل حمایتی خرید برنج ایرانی با رویکرد تنظیم بازار از سوی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اعطای مجوز واردات در قبال خرید برنج ایرانی و علی رغم خرید ده‌ها هزار تن خرید برنج ایرانی از سوی اعضا این انجمن در راستای حمایت از تولید، اما تاکنون مجوزی برای ثبت سفارش از این محل صادر نشده و این خلف وعده‌ها به فضای موجود بی اعتمادی میان فعال اقتصادی و سیاست گذار، دامن زده است.

معاون انجمن واردکنندگان برنج ایران همچنین با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی در خصوص تعریف فرآیند پیچیده و زمان بر رفع تعهد ارزی و کاهش مهلت تأمین ارز پس از صدور کد تخصیص به ۲۰ روز گفت: گویا این فرآیندها به گونه‌ای طراحی شده که رفع تعهد ارزی به صورت قطره چکانی انجام شود و مطابق این فرآیند، تمامی محموله‌هایی که وارد کشور و توزیع شده‌اند، باید به صورت هر اظهار (کوتاژ به کوتاژ) توسط وزارتخانه تخصصی مربوطه مورد تأیید قرار گیرند که این مساله مورد اعتراض وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته است.

خاکی با بیان اینکه روند تغییرات قیمت‌ها در بازار به روشنی بیان‌گر آن است که وضعیت بازار برنج دچار مشکل شده و نیازمند تدبیر فوری از سوی متولیان امر است، تصریح کرد: مواضع غیرشفاف سیاست‌گذار در کنار فضای بلاتکلیفی، با از بین بردن امکان هرگونه برنامه‌‎ریزی، یقیناً هر فعالیت اقتصادی را دچار مشکل و اختلال می‌کند؛ حال آنکه کالای مورد نظر ما، برنج به عنوان دومین کالای استراتژیک اساسی و پای ثابت سفره ایرانی‌ها است. اگر قرار است بیش از این برنجی به کشور وارد نشود یا ارز مقرر تخصیص نشود این موضوع را رسماً اعلام کنند تا بازار دیگر در انتظار ورود برنج خارجی نباشد و البته بپذیرند مسئولیتی از بابت کسری بازار متوجه انجمن و واردکنندگان آن نیست. چند ماه تا فرا رسیدن ماه محرم مانده و چگونه نیاز این بازار تأمین خواهد شد؟

وی افزود: مساله دیگر اینجاست چنانچه قرار نیست ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی به برنج تخصیص پیدا کند چه کسی پاسخگوی زیان و خسارت واردکنندگان خواهد بود؟ اکنون انتظار حداقلی از مجموعه دولت این است مطالبات معوق ارز مربوط به محموله‌هایی که ماه‌ها قبل ترخیص و توزیع شده‌اند، در اسرع وقت پرداخت و همچنین نسبت به اعلام فوری و شفاف پایه ارزی واردات برنج در سال جاری اقدام شود.

کد خبر 6094452

دیگر خبرها

  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • بیشترین امتیاز در پنج لیگ معتبر اروپایی؛ قهرمانان در صدر + عکس
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • قطعی: رم علیه بند خرید هم‌تیمی سردار
  • باید وحدت آرمانی و عقیدتی مد نظر نامزدها باشد
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود