Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@22:24:53 GMT

در استفاده از ظرفیت‌های کافه بازار مانعی وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۱۲۷۶

استفاده از ابزارهای مثل بازی های آموزشی باید مطابق با سند تحول آموزش و پرورش و در راستای اهداف و سیاست های این وزاتخانه باشد و دراستفاده از ظرفیت های اپلیکیشن های ایرانی مثل کافه بازار نیز با رعایت استانداردها و قوانین محدودیتی وجود نخواهد داشت.

به گزارش تابناک، وزیر آموزش و پرورش در سخنانی اخیرا با اشاره به اینکه کافه بازار حدود 40 میلیون کاربر در حال حاضر در اختیار دارد، از استفاده و استقبال از استفاده از ظرفیت های این اپلیکیشن در زمینه تخصصی و در حوزه آموزش سخن گفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه مهدی شرفی، مدیرمرکز فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با تابناک با اشاره به تشکیل شورای عالی فضای مجازی و تدوین سیاستگذاری های لازم درخصوص استفاده از ظرفیت های فضای مجازی در این شورا، گفت: در شورای عالی فضای مجازی در خصوص همکاری با کافه بازار نیز با توجه به موارد مد نظر شورا چه در حوزه آموزش کلاسی و غیر کلاسی مسائلی مطرح و در مورد استفاده از ظرفیت های این اپلیکیشن تصمیم گیری خواهد شد.

وی ادامه داد: استفاده از ابزارهای مثل بازی های آموزشی باید مطابق با سند تحول آموزش و پرورش و در راستای اهداف و سیاست های این وزاتخانه باشد و دراستفاده از ظرفیت های اپلیکیشن های ایرانی مثل کافه بازار نیز با رعایت استانداردها و قوانین محدودیتی وجود نخواهد داشت.

شرفی تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه آموزش و پرورش ابزار یا اپلیکیشن های تخصصی تولید نشده ولی در حوزه های آموزشی با توجه به برنامه های آتی و بحث استفاده از فضای مجازی باید چگونه استفاده از خدمات کافه بررسی شود.

وی با بیان این مطلب که اگر نرم افزار یا بازی در خصوص استفاده از فضای مجازی در حوزه آموزش طراحی شود، حتما آموزش و پرورش از آن استقبال خواهد کرد، گفت: اگر نرم افزار یا اپلیکیشنی مطابق با اهداف آموزش و پرورش طراحی شود و رعایت قوانین و مقررات مستند در استفاده از فضای مجازی را در نظر گرفته باشد، حتما از آن استقبال می کنیم.

شرفی ادامه داد: این موضوع منوط به این است که نرم افزار یا اپلیکیشن از لحاظ محتوایی بررسی شود و در صورتی که مغایرتی با مبانی قانونی و سیاست های آموزش و پرورش نداشته باشد ، قابل استفاده خواهد بود.

شایان ذکر است وزیر آموزش و پرورش پیش از این در سخنانی با اشاره به ظرفیت های کافه بازار گفته بود: پلتفرم 40 میلیونی کافه بازار بستر خوبی برای ارتقای سطح آموزش در دانش آموزان است.

«بازار»، به عنوان بستری برای انتشار برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی و ویدیو، در آستانه‌ی هشت سالگی فعالیت خود، از مرز چهل میلیون نصب فعال گذشت.

این عدد نشاندهنده آن است که کم‌وبیش نیمی از مردم ایران از این برنامه ایرانی و محصولات و خدمات ارائه‌شده در آن بهره می‌برند. عددی که با جمعیت کشور لهستان برابری می‌کند و حدود هفت میلیون بیشتر ازجمعیت کشورعربستان است.

در طول این هشت سال حدود ۵.۲ میلیارد بار دانلود یا به‌روزرسانی از کافه بازار انجام شده است و تعداد کل برنامه‌های موجود در این فروشگاه ایرانی بازی و نرم‌افزار موبایل از ۱۶۴ هزار عبور کرده است.

بازار در فروردین سال ۹۰ به طور رسمی کار خود را به عنوان میزبان برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی آغاز کرد و طی ۳ ماه اول فعالیت، به ۱۰۰ هزار کاربر دست یافت. بازار اکنون روزانه - به صورت میانگین- ۶ میلیون بار بازدید می شود.

اکنون بازار به عنوان بزرگ ترین بستر ارائه برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی در ایران، میزبان محصولات بیش از ۲۰ هزار توسعه دهنده ایرانی است.

سال‌ ۹۷ نیز ابزارهای تازه ای از جمله امکان تبلیغات در جستجوی بازار و همچنین سرویس ویدیو به بازار افزوده شد. تا پایان سال گذشته بیش از ۴,۵ میلیون نفر در بازار محتوای ویدیویی را تماشا کردند و به طور میانگین روزانه ۱,۷۳ میلیون دقیقه محتوای ویدیویی در کافه‌بازار برای کاربران نمایش داده شد.

چهل میلیونی شدن نصب فعال بازار بیش از اینکه موفقیتی برای هشت سال فعالیت مستمر مجموعه کافه‌بازار باشد، خبری مسرت‌بخش برای صنعت برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی ایران به شمار می‌رود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کافه بازار اپلیکیشن آموزش و پرورش بازی های آموزشی استاندارد بازی های موبایلی محمد بن زاید مذاکرات آستانه مصطفی قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود